Er zijn nog geen teams aangemeld

Fan Xing's verjaardagsloterij teams

Wie jarig is trakteert! Ter ere van reuzenpandajong Fan Xing, die op 1 mei 2021 alweer zijn eerste verjaardag zal meemaken, lanceren we een grote verjaardagsloterij! Er zijn veel unieke en exclusieve prijzen te winnen en daarnaast draag je met het kopen van loten ook een steentje bij aan natuurbehoud.

De opbrengst van deze loterij komt deels ten goede aan investeringen in de dierverblijven in Ouwehands Dierenpark. Daarnaast gaat 40% naar Ouwehand Zoo Foundation, een stichting die de wilde soortgenoten van de dieren die in Ouwehands Dierenpark leven beschermt door financieel bij te dragen aan goed georganiseerde, kleinschalige natuurbeschermingsprojecten.

Maak een team aan, verkoop met jouw team de meeste loten van deze loterij en win een gratis zakelijk arrangement naar keuze voor max. 30 personen!

1

MAAK JOUW UNIEKE TEAMLINK AAN

Winnen doe je als team! Door het aanmaken van jullie eigen unieke Teamlink, worden de loten die via jullie team verkocht zijn toegekend aan jullie team. Let op: deze loterij is uitsluitend bestemd voor mensen van 18 jaar en ouder.

2

DEEL DE TEAMLINK MET JE COLLEGA'S, FAMILIE OF VRIENDEN

Stuur jullie unieke teamlink door naar zoveel mogelijk mensen. Gebruik kanalen als WhatsApp, social media, e-mail en je website.